Ny hållbar fond

Global HllbarNu har vi startat ytterligare en fond inom hållbarhetsfamiljen. DNB Global Hållbar undviker fossila bränslen och investerar istället i ansvarsfulla företag som lyckats förena hållbart tänkande med goda affärer. Fonden, som grundar sig på vår femstjärniga globalförvaltning, letar efter bolag som tar ansvar för världens framtid.

» Mer om DNB Global Hållbar

DNB är Årets Kapitalförvaltare

Marknadsundersökningsföretaget Prospera har i sin årliga undersökning av marknaden för institutionell kapitalförvaltning utsett DNB Asset Management AB till årets kapitalförvaltare i Sverige.

» DNB är etta i Norden

DNBs resultat för kvartal 4, 2013

pengar
Läs rapporterna och ta del av presentationen på web-TV. på dnb.no

Till våra kunder med konton inom euroområdet

euro sedlarOm du har konton i euro i ett land med euro som officiell valuta berörs du av de nya SEPA-reglerna som träder i kraft den 1 februari 2014.

Hur påverkar de nya reglerna dig?

Vårt erbjudande på den svenska marknaden

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. På den svenska marknaden erbjuder vi de flesta tjänster och produkter som efterfrågas av medelstora och stora företag samt institutioner.

För dig som privatkund erbjuder vi, via våra samarbetspartners, kreditkort, billån samt ett brett fondutbud.

» Fakta om vår svenska verksamhet

Till DNB Finans leasing- och avbetalningskunder som fått brev från UC

På grund av myndighetskrav är DNB skyldiga, liksom andra kreditinstitut, att göra uppdateringar av kundfakta för våra företagskunder. Dessa kunder har antingen redan fått, eller kommer att inom de närmaste dagarna få ett brev från UC med information om att DNB följer upp alla sina kunder.

Uppgifterna kommer inte att sparas och ger heller inte några noteringar om att ni omfrågats.

Det kan även framöver komma information från UC om nya uppdateringar.

» Nyhetsarkiv
Kontakta oss
Växel
08-473 41 00