DNB är stolt partner till Stockholm Open

Vi ser fram emot en vecka i Kungliga Tennishallen fylld av intressanta seminarier och presentationer och tennis i världsklass!

.

DNB är på plats för att ge en ”Politisk utblick mot Europa”. EUs relevans för dess medlemsstater har diskuterats alltmer under senare år. Detta blev tydligt i samband med vårens val till Europaparlamentet och än mer tillspetsat i och med Storbritanniens planerade utträde ur unionen. Detta kommer vi prata om tillsammans med Katrine Marçal, journalist på Dagens Nyheter och stationerad i Storbritannien och med PM Nilsson från Dagens Industris ledarsida. Även Thomas Jellvik, ekonomisk strateg på DNB Markets, är med i panelen för att diskutera olika politiska och ekonomiska perspektiv på EU.

 

Här berättar Thomas Jellvik, DNB Markets, om vad han kommer att fokusera på i panelen.

Zelmerlöw och Björkman Foundation på Stockholm Open

Den 13 oktober sätter Stockholm Open igång med DNB som en av huvudsponsorerna. Under turneringen är DNB med och bidrar till en insamling till Zelmerlöw och Björkman Foundation. Pengarna går till Kenswed Academy, en gymnasieskola utanför Nairobi i Kenya. 

To smilende menn

Här berättar Måns Zelmerlöw och Jonas Björkman om arbetet! Läs mer om Zelmerlöw och Björkman Foundation och Kenswed Academy här: https://lnkd.in/d3t9J88

DNB Nyheter

DNB Nyheter (DNB Group)
DNB Nyheter (DNB Sverige)

Kalkyler

» Valutakonverterare
» Beräkna IBAN
Markets analyser

Fler analyser

Om oss

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. På den svenska marknaden erbjuder vi de flesta tjänster och produkter som efterfrågas av medelstora och stora företag samt institutioner. För dig som privatkund erbjuder vi, via våra samarbetspartners, kreditkort, billån samt ett brett fondutbud.
Läs mer om oss i Sverige