P27 Nordisk betalningsplattform

Ny nordisk betalningsinfrastruktur står runt hörnet. Den snabba teknikutvecklingen, nya internationella standarder tillsammans med ändrade kundbeteenden skapar förväntningar på snabba, säkra och mer effektiva betalningstjänster. DNB förbereder sig därför för att göra tjänster och system klara för en ny gemensam, modern och framtidssäkrad betalinfrastruktur i Norden. 

DNB har höjt beredskapen med anledning av coronavirus situationen

Vi följer de lokala myndigheternas riktlinjer och har höjt beredskapen för att säkerställa att bankens verksamhet kan fortgå utan avbrott. För att förhindra spridning av covid-19 har vi vidtagit en rad åtgärder, bland annat i syfte att begränsa fysiska möten, såväl interna som externa.

DNB's response to the coronavirus situation

 

Som en konsekvens av ovan så tar DNB Sverige för tillfället inte emot Drop-in eller oanmälda besök. Har du däremot bokat ett möte är du naturligtvis varmt välkommen att besöka våra kontor.


Vid behov av vidimering av pass hänvisar vi till Notarius Publicus i första hand, alternativt att kontakta cmservices@dnb.se för mer information.

Kalkyler

» Valutakonverterare
» Beräkna IBAN
Markets analyser

Fler analyser

Om oss

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. På den svenska marknaden erbjuder vi de flesta tjänster och produkter som efterfrågas av medelstora och stora företag samt institutioner. För dig som privatkund erbjuder vi, via våra samarbetspartners, kreditkort, billån samt ett brett fondutbud.
Läs mer om oss i Sverige