Autolease - För dig som företagare

Vår unika webbportal är ett effektivt verktyg att hantera bilar oavsett om ni har en bil eller flera tusen. Du kan beräkna och beställa din bil online - tryggt, säkert och till marknadens lägsta priser.
backspegel
Oavsett hur många fordon ditt företag har, kan Autolease alltid erbjuda en lösning som är lämplig för just din vagnpark.

Om Autolease

Vi ger dig lägsta möjliga totalkostnad för dina bilar.

Autolease är en del av DNB, Nordens näst största bankkoncern. Vi administrerar och leasar ut mer än 30.000 bilar och köper in över 7.000 nya bilar varje år. Det betyder att vi köper till marknadens bästa priser.
Vi erbjuder person- och lätta lastbilar och kan leverera alla bilmärken och modeller. Som kund hos Autolease får du en långsiktig samarbetspartner med goda stordriftsfördelar samt en partner som alltid ligger i framkant för att säkra upp att dina bilar har - den lägsta möjliga totalkostnad.

Som den enda partner i Skandinavien erbjuder vi ett unikt webbaserat administrationsverktyg där ni själva kan beställa och konfigurera bilar, se rapporter över ert innehav samt göra totalekonomiska beräkningar på bland annat finansiering, drift och administration av vagnparken. Det är vår ambition att det ska bli billigare och enklare för dig som kund hos oss på Autolease.
Kontakta oss
Här hittar du Autolease


Sverige
Regeringsgatan 59
103 63 Stockholm

Telefon:  08-473 46 80
Fax:       08-473 46 81 

Försäljning

www.autolease.se