Starta ett samarbete

Med DNB som partner inom säljfinansiering  kan ni  erbjuda era kunder ett betal- och kreditkort, som är anslutet till Visa och profilerat med ert varumärke. Kortet underlättar köpprocessen och gör det möjligt att genomföra köpet direkt i butiken eller på nätet.

Vår kortlösning kan hjälpa er öka försäljningen samtidigt som ni hjälper kunden.

Med vårt säljverktyg eCard ger ni kunden möjligheten att ansöka om en kortkredit och genomföra köpet direkt. Ansökan görs online och helt utan papper på en iPhone, iPad eller dator - kunden legitimerar sig med id-handling eller BankID. eCard underlättar säljprocessen för er personal och kunden kan handla i er butik utan att behöva ha kortet med sig.
 
Kortet kan även anslutas till ett lojalitetsprogram och ni kan löpande kommunicera budskap och erbjudanden till kunden. Detta stärker kundens relation till ert varumärke, vilket skapar ökad lojalitet.


DNB är en av Nordens största aktörer inom säljfinansiering och vi kan hjälpa er med erbjudanden, kunskap och support i ert arbete att skapa ökad försäljning och kundlojalitet. Kontakta oss gärna på dnbkort@dnb.se - vi ser fram emot att höra från er!
 
Få en överblick av de kort vi erbjuder idag.

Kontakta oss

DNB Kort
Växel
Telefon:  08-473 44 80
E-post: dnbkort@dnb.se