• Kundservice

Diversity Charter Sweden: Signatory event 2023

Den 5e oktober inledde DNB Sveriges COO Petra Karmteg Diversity Charter Swedens årliga Signatory Event på temat #vemräknas med att tala om affärsnyttan med mångfald och hur hennes första tid som ordförande i organisationen varit.

Diversity Charter Signatory Event

Diversity Charter är världens största nätverk för kunskapsutbyte inom mångfald och inkludering. Den 5e oktober ägde Diversity Charter Swedens Signatory Event rum där 40 nya medlemmar signades.

Efter att DNB Sveriges COO Petra Karmteg – som är ordförande i Diversity Charter Sweden – inledde dagen följde en rad intressanta samtal om allt från inkluderande rekrytering, utmaningar i arbetslivet i samband med NPF-diagnoser och vikten av insatser i utsatta områden.

”Bara i år har Diversity Charter Sweden fått ett 40-tal nya medlemmar och det är tydligt att allt fler företag arbetar proaktivt med mångfald och inkludering” summerade Anna Carlsson Sigstedt, nätverkets Generalsekreterare.

Läs mer om Diversity Charter här och klicka på YouTube-länken för att se inspelningen av dagen: https://www.youtube.com/watch?v=cEXvouBsEKI

Sidfotsnavigering

Kontor

DNB Bank ASA Filial Sverige

Regeringsgatan 59

Stockholm

Postadress

SE-105 88 Stockholm

Org.nr.

516406-0161

Våra hemsidor

DNB Asset ManagementApproveCarportenAutoleaseDNB Portal

Internationellt

DNB NorgeDNB DanmarkDNB Luxemburg

Sociala medier

FacebookLinkedIn
Allmänna villkorUndgå bedrägerierCookiesPersonuppgifterDärför måste banken ställa frågorKunder bosatta i USA eller StorbritannienKlagomålshantering

© DNB