• Kundservice

Corporate Banking - Branschkompetens

Gröna staplar
  • Nischad branschkompetens

  • Bred internationell närvaro

DNB är Norges största och viktigaste bank samt en av Nordens största finansiella koncerner utifrån marknadsvärde. Med vår unika expertis och internationella närvaro erbjuder vi ett komplett utbud av skräddarsydda banktjänster, investment banking och kapitalmarknadsprodukter till våra företagskunder.

l Sverige har DNB en selektiv strategi med fokus på bolag som omsätter över 1 miljard SEK och har tydlig hållbarhetsagenda. Med vår nischade branschkompetens känner vi till kundernas marknad, utmaningar och möjligheter vilket ger oss en unik position att vara en strategisk rådgivare.

Gröna staplar

Financial Institutions

Grafer på datorskärm

Vi supporterar större och medelstora svenska finansiella institutioner och agerar som strategisk rådgivare för dessa. DNB är ledande inom finansiella institutioner i Norge och har ett stort internationellt nätverk av banker och finansiella institutioner.

Kontakta sektoransvarig här

Healthcare

Mikroskop

Healthcare har länge varit ett av DNBs fokusområden där vi supporterar våra större och medelstora kunder. Vår branschkompetens och globala strategi gör oss till en värdefull strategisk partner för våra kunder.


Kontakta sektoransvarig här

Private Equity

En handskakning

Vi rådger och strukturerar samt ansvarar för de kommersiella och kreditmässiga aspekter av alla finansieringsbehov en Private Equity Sponsor har. Klicka på länken för att läsa mer.

Public Sector

public service_ny.png

Vi erbjuder finansiella produkter och tjänster till kommuner och regioner i Sverige inom affärsområdena Markets, Corporate Banking, Finans och Autolease. Med en ledande position i Norge, och vår starka sektorkompetens, satsar vi långsiktigt på att växa inom Public Sector i Sverige.

Kontakta sektoransvarig här

Real Estate & Construction

Höga kontorsbyggnader

Vi supporterar de större bostadsutvecklarna och byggbolagen som har verksamhet i Sverige och Norge. Stort fokus ligger på utbyggnation av bostäder – såväl hyresrätter som bostadsrätter. 

Kontakta sektoransvarig här

Renewables & Infrastructure

Vindkraftverk

Vi supporterar bolag inom förnybar energi: primärt sol- och vindkraft samt fjärrvärme. DNB har en ledande position på den nordiska marknaden och finns därtill strategiskt representerade på ett tiotal marknader världen över. Det gör oss till en global aktör med unik sektorkunskap och ett brett erbjudande.

Kontakta sektoransvarig här

Retail & Manufacturing

Robotar i fabrik

Vi supporterar bland annat bolag inom fordon-, mat- och skogsindustrin men även inom detaljhandeln och övrig tillverkningsindustri. I tillägg till vår starka och väletablerade ställning i Norge har DNB i Sverige ett fullskaligt erbjudande inom Corporate Banking inkl. ett stort internationellt nätverk. 

Kontakta sektoransvarig här

Service & Tech

Man som håller i en jordglob

Vi supporterar våra större och medelstora kunder inom service- och techindustrin. Vår branschkompetens gör oss till en värdefull strategisk partner för våra kunder.

Kontakta sektoransvarig här

Kundservice

Har ni frågor rörande Internetbanken, Konto, Cashpool, Filhantering, Inrikes- och Utlandsbetalningar?

Kontakta Cash Management Services här:

+46 (0) 8 473 42 00
cmservices@dnb.se

Öppettider: vardagar 8:30 -17:00

Andra produkter och tjänster

Sidfotsnavigering

Kontor

DNB Bank ASA Filial Sverige

Regeringsgatan 59

Stockholm

Postadress

SE-105 88 Stockholm

Org.nr.

516406-0161

Våra hemsidor

DNB Asset ManagementApproveCarportenAutoleaseDNB Portal

Internationellt

DNB NorgeDNB DanmarkDNB Luxemburg

Sociala medier

FacebookLinkedIn
Allmänna villkorUndgå bedrägerierCookiesPersonuppgifterDärför måste banken ställa frågorKunder bosatta i USA eller StorbritannienKlagomålshantering

© DNB