• Kundservice

Video- och poddbibliotek

Här hittar du DNB Sveriges video- och poddproduktioner.

"In the Spotlight" är vår LinkedIn-följetong där vi riktar strålkastarna mot människorna, expertisen och berättelserna som bär upp DNB. Här är sex utvalda avsnitt att titta på.

Skistar

SkiStar har satt målet att sänka sitt klimatavtryck med 50% till 2030, men hur ska det gå till i praktiken? Kan man påverka kundernas beteenden i en mer hållbar riktning? Och kommer framtiden tillåta fjällturism?

BlueCall

Företagshälsovården i Sverige märker av en ökad oro generellt. Hur påverkar globala kriser vs privata kriser vårt mentala välmående? Och vad kan man göra för att förebygga psykisk ohälsa på arbetsplatsen?

Boliden

Boliden har en lång historia av innovation och har satt målet att sänka sitt koldioxidavtryck med 40 % innan 2030 och emitterade 2022 sin första gröna obligation. Var står Boliden idag och vad finns kvar att göra?

ICA Gruppen

Hur säkrar vi hållbarhet i hela värdekedjan? Vad måste finnas på plats för att påskynda omställningen till en cirkulär ekonomi? Hur jobbar ICA Gruppen för att få med såväl konsumenter som leverantörer i omställningen

Landshypotek Bank och Länsförsäkringar Liv

Vad har skogen för roll i klimatomställningen? Hur kan kapitalförvaltare arbeta för att reducera klimatavtrycket i sina portföljer och hur bidrar grön finansiering till omställningen?

Svanfeldts Coffee

Svanfeldts Coffee brinner för att uppmärksamma psykisk ohälsa och skänker pengar till Hjärnfonden för varje kilo sålt kaffe. I avsnittet möter du David Svanfeldt som berättar sin gripande historia och vision.

The Switch

Lisbet Ersson.png

I omställningspodden The Switch slog DNB Sverige, Baseload Capital och Panc Media sina kloka huvuden ihop för att finna svar på hur vi bäst påskyndar den gröna omställningen. Lyssna till när programledare Kristina Hagström-Ilievska bjuder in eldsjälar från techbolag, hållbarhetshjältar och näringslivstoppar för att lösa vår tids mest angelägna fråga – hur vi räddar klimatet.

Utvalda The Switch-avsnitt

Lisbet Ersson, Ingrid Capacity

Länk till avsnittet på Youtube: Batteries and Beyond: Lisbet Ersson Explores the Future of Energy Storage - Ingrid Capacity

Salvatore Santoro, DNB

Länk till avsnittet på Youtube: We need progress not perfection - Salvatore Santoro, DNB

Aurore Belfrage, Tech Investor

Länk till avsnittet på Youtube: Sustainable vs Profitable: the Green Transition Race - Aurore Belfrage

Nora Bavey, Unconventional Ventures

Länk till avsnittet på Youtube: How Diversity Drives Success with Nora Bavey - Almedalen-special 2023

Sidfotsnavigering

Kontor

DNB Bank ASA Filial Sverige

Regeringsgatan 59

Stockholm

Postadress

SE-105 88 Stockholm

Org.nr.

516406-0161

Våra hemsidor

DNB Asset ManagementApproveCarportenAutoleaseDNB Portal

Internationellt

DNB NorgeDNB DanmarkDNB Luxemburg

Sociala medier

FacebookLinkedIn
Allmänna villkorUndgå bedrägerierCookiesPersonuppgifterDärför måste banken ställa frågorKunder bosatta i USA eller StorbritannienKlagomålshantering

© DNB