• Kundservice

Sustainable Finance

Vi delar med oss ​​av vår kunskap om hållbarhet och säkerställer kapitalflöden för hållbar utveckling.

Sustainable Finance in DNB
  • Ledande rådgivare av hållbara obligationer

  • Dedikerat team för rådgivning inom hållbara finansieringsprodukter

Kontakta Sustainable Finance

Sustainable Finance

Finansbranschen har en viktig roll att fylla för att vi ska nå Parisavtalet och FNs hållbarhetsmål. I DNB Markets har vi ett dedikerat Sustainable Finance team som bistår bankens kunder med finansiering i form av gröna, sociala och hållbarhetslänkade obligationer och lån. Tillsammans med ett internt nätverk av hållbarhetsexperter tillhandahåller vi även analysprodukter och andra rådgivningstjänster kopplade till Sustainable Finance och ESG (Environmental, Social, Governance).

Sustainable Finance är en del av DNBs Renewable Energy, Infrastructure & ESG team i Investment Banking. På halvårsbasis publicerar vi ett nyhetsbrev som beskriver transaktioner som gjorts inom detta område. Nyhetsbrevet och mer information om vårt arbete inom sustainable finance finner du under:

Vad vi erbjuder:

Financing Group (DCM)

Vi strukturerar, faciliterar och marknadsför obligationer, samt erbjuder alla former av institutionella lån. Våra styrkor är rådgivning och placering.

  • Mer om DCM

Mergers & Acquisitions (M&A)

Vi är ledande i Norden inom förvärv, försäljning och sammanslagningar. Vår branschkunskap, transaktionserfarenhet och globala närvaro säkerställer bästa möjliga resultat.

Investment Banking (IBD)

Med en av landets största distributionskraft ger vi marknadsledande garantier vid kapitalanskaffning på den svenska marknaden.

Sector Team

Våra dedikerade sektorteam har djup förståelse och erfarenhet från ett brett spektrum av branscher. Läs mer om vår expertis inom de olika sektorerna här.

Sidfotsnavigering

Kontor

DNB Bank ASA Filial Sverige

Regeringsgatan 59

Stockholm

Postadress

SE-105 88 Stockholm

Org.nr.

516406-0161

Våra hemsidor

DNB Asset ManagementApproveCarportenAutoleaseDNB Portal

Internationellt

DNB NorgeDNB DanmarkDNB Luxemburg

Sociala medier

FacebookLinkedIn
Allmänna villkorUndgå bedrägerierCookiesPersonuppgifterDärför måste banken ställa frågorKunder bosatta i USA eller StorbritannienKlagomålshantering

© DNB