• Kundservice

Vårt hållbarhetsfokus

DNB är pådrivare mot en hållbar omställning​.

Par på tur i skogen

Att verka hållbart är att ta ansvar för en långsiktig fortlevnad. DNB ska vara en del av lösningen och pådrivare mot en hållbar omställning. Vi ska vara en partner och rådgivare till de företag som är villiga att ställa om och följa de krav som ställs på dem. Med en stark industrikompetens och ett långsiktigt ansvarstagande bidrar vi till hållbara prioriteringar, vilka ökar företagens tillväxt och lönsamhet. ​

Vad gör vi som bank?

DNB ska vara en del av lösningen på de utmaningar vi ser. Att ställa om kräver stora investeringar för att kunna prioritera hållbara aktiviteter, lösningar, investeringar och innovation. Det krävs också att vi oavbrutet jobbar mot finansiell brottslighet. För att lyckas med våra mål är det avgörande att vi drar till oss de bästa talangerna.

Finansiering

DNB finansierar klimatomställningen och är ​pådrivare mot hållbart värdeskapande​

Mångfald och inkludering​

För att nå våra mål om långsiktigt värdeskapande, hög kundnöjdhet och att vara en attraktiv arbetsgivare måste vi spegla det samhälle vi är en del av.

Läs mer här

Trygg digital ekonomi

Vi arbetar systematiskt för att förhindra att DNB: s produkter och tjänster används för kriminell verksamhet.

FN's hållbarhetsmål

DNB stöttar alla FN's 17 mål. Utöver prioriterade mål bidrar vi också särskilt till hållbarhetsmålen 7, 9, 10, 12, 14 och 16.

Vi har et mål om å bli en bank med netto nullutslipp innen 2050 - både i utlåns- og investerings­porteføljene våre og egen drift.

Kjerstin R. Braathen

konsernchef i DNB

Vårt erbjudande med hållbarhetsfokus

Hållbar utveckling handlar om att ta hand om behoven hos människor som lever idag, utan att förstöra framtida generationers möjligheter. Vi ska vara en del av lösningen genom att hjälpa våra kunder att gå i en mer hållbar riktning och minska utsläppen.

Kontorlandskap

Till dig som företagare

Vi erbjuder finansiella produkter och tjänster som främjar hållbara aktiviteter, lösningar, investeringar och innovation.

  • Se vårt samlade erbjudande
DNB Brand Image Jasdeep.jpg

Till dig som vill jobba hos oss

Vi arbetar inte bara internt med jämlikhet och mångfald. Vi ska också använda vår roll i samhället för att bidra till ökad jämställdhet.

Snabblänkar

Sidfotsnavigering

Kontor

DNB Bank ASA Filial Sverige

Regeringsgatan 59

Stockholm

Postadress

SE-105 88 Stockholm

Org.nr.

516406-0161

Våra hemsidor

DNB Asset ManagementApproveCarportenAutoleaseDNB Portal

Internationellt

DNB NorgeDNB DanmarkDNB Luxemburg

Sociala medier

FacebookLinkedIn
Allmänna villkorUndgå bedrägerierCookiesPersonuppgifterDärför måste banken ställa frågorKunder bosatta i USA eller StorbritannienKlagomålshantering

© DNB