Jobb och karriär

Hos oss ges olika möjligheter inom bank, finans och försäkringar. Dessutom har du möjlighet att utvecklas inom juridik, marknadsföring, HR, IT och mycket mer.

Vision och värderingar

Damer skrattar med mobil

"We are here, so you can stay ahead"

Trivs du med att sätta kunden i fokus och identifierar du dig med våra värderingar; Modig, Ansvarsfull och Nyfiken? Då kommer du att trivas hos oss.

Är du en person som vill göra skillnad? En som har nya idéer och vill inspirera andra? Som vågar utmana, men är klok nog att lyssna? Som arbetar hårt för att uppnå utmanande mål, och som vet att framgång inte kommer av sig själv? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu studenter med olika bakgrund och profil, som med sitt nytänkande och engagemang kan hjälpa oss att utvecklas ytterligare.

Ett Internship på DNB är en fantastisk möjlighet för dig som student att få en inblick i en av Nordens största banker och en möjlighet att skaffa dig värdefull erfarenhet inom finansbranschen. Dessutom kommer du att få lära känna DNB, som en potentiell framtida arbetsgivare.


Aktuella Internships

  • Till DNB Summer internship 2018 på Markets Equity Research söker vi dig som studerar Ekonomi eller Systemvetenskap eller har mycket goda kunskaper inom Programmering.
    Ansök och läs mer
  • Till DNB Summer internship på Corporate Banking i Göteborg söker vi en driven och prestigelös ekonomistudent för ett spännande och innehållsrikt internship under sommaren 2018.
    Ansök och läs mer här.

  • Off-cycle Internship på Investment Banking Division (IBD), Stockholm
    Vi erbjuder ambitiösa studenter i år 2-5 att delta på ett 8 – 12 veckor långt program under hösten 2018, designat för att du ska få en bred och värdefull erfarenhet inom M&A, ECM samt DCM. Ansök genom att skicka CV, cover letter samt betyg till ibd-recruitment@dnb.se senast 28 februari 2018.


Vill du bli en av oss?
Gå till lediga tjänster på koncernsidan eller kika på utvecklingsmöjligheter inom DNB på koncernsidan.


Kontakta oss
Växel Sverige
08-473 41 00
Kontakta HR för lediga tjänster i Sverige

Sänd e-post

Möt några av våra medarbetare

Anne Grabe
'
Nina Ahlstrand

Ida Lerner

Vill du bli en av oss?

Gå till lediga tjänster på koncernsidan eller kika på utvecklingsmöjligheter inom DNB på koncernsidan.