Miljö och samhällsansvar

Vi tror att klimatförändringen är en av de största utmaningarna vi har. Vi har därför definierat några prioriteringar som utgör
endel av koncernens hållbarhetssatsningar.
DNB logo bland hostlov

DNB är inte bara e bank

"För att underlätta och bidra till hållbar utveckling krävs ett gemensamt ansvar. Även om ansvaret sprids bland många spelare, bör det inte vara någon tvekan om att vi i DNB kommer att göra allt vi kan för att påverka ekonomin, samhället och miljön i positiv riktning "

Rune Bjerke
Koncernchef


Ta del av information, på koncernsidan, om våra prioriteringar inom miljö och samhällsansvar och hur vi jobbar aktivt inom området.

DNB Sverige;

  • är certifierad enligt ISO 14001
  • stödjer Ecpat Sverige, via Finanskoalitionen mot barnpornografi.  Koalitionen syftar till att förhindra och försvåra handel via de finansiella systemen med sexuella övergreppsbilder på barn. Läs mer om Ecpat på www.ecpat.se .
  • är huvudsponsor till Nobelkonserten i Stockholm, sedan 2005.  Konserten är en viktig och officiell del av Nobelveckan och Nobelpriset. Läs mer om Nobel på www.nobelprize.org .
  • är huvudsponsor till Intrum Stockholm Open, från 2018. Genom vårt deltagande i Intrum Stockholm Open bidrar vi till att främja idrott och hälsa bland ungdomar. Läs mer om Intrum Stockholm Open.
Se även: Ansvarsfulla investeringar
Kontakta oss
Växel Sverige
08-473 41 00

DNB stödjer:

DNV loggaDNB stdjer Ecpat
Nobel Prize Concert

logo stockholm open