Branschkompetens

DNB är Norges största finanskoncern, utifrån marknadsvärde. Internationellt har vi en ledarposition inom shipping och energi. Filialen i Sverige har genom ett långsiktigt arbete byggt upp specialistkompetens för att bättre förstå er verksamhet och era specifika behov inom ett antal sektorer såsom Energi, Finansiella Institutioner, Healthcare,  Manufacturing, Service, Retail and TMT.
Manufacturing
Baserat på våra erfarenheter från denna sektor är vi en naturlig bankpartner till många inom tillvekningsindustrin på den nordiska markaden. Vi erbjuder ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster samt långsiktiga kundrelationer.
manufactoring 
Healthcare
Healthcare är ett prioriterat område inom DNB's internationellastrategi. Basert på vår kompetens inom sektorn erbjuder vi våra kunder rådgivning via erfarna kollegor och industriexperter såväl i Stockholm som i Oslo och New York.
healthcare
TMT (Telecom, Media och Teknologi)
Våra rådgivare har fokus på relationer och att hjälpa er som kund att nå era mål genom ett brett utbud av finansiella tjänster och proukter.
telecom-media-technology
Energi
DNB har som mål att vara en prioriterad leverantör av finansiella tjänster och rådgivning till internationella verksamheter inom energisektorn.
Energi
Retail
DNB har djup branschkompetens inom handelssektorn och ett omfattande nordiskt nätverk för att kunna serva våra kunder på bästa sätt.
Retail 
Finansiella institutioner och offentlig sektor
Vår ambition är att vara en konkurrenskraftig och långsiktig partner till andra finansiella institutioner och till kunder inom offentlig sektor.
Finansiella Institutioner 
Service
Service- och tjänstesektorn är en av de snabbast växande industrierna globalt och DNB har lång erfarenhet av sektorn både i och utanför Norden. Vårt kompletta erbjudande inom Service bygger på långsiktiga relationer, djup sektorkompetens och ett brett produktutbud.
Service 
Kontakta oss
08-473 41 00

Internationell närvaro

global nrvaro karta

Globalt nätverk